Founders

mr. AD AERTSSenior Partner & Co-Founder

Ad Aerts is fiscalist en jurist en heeft fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Aerts is jarenlang (28 jaar) als belastingadviseur aan KPMG Meijburg & Co verbonden geweest, waarvan de laatste 18 jaar als mede-eigenaar. Medio 2017 besloot hij als fiscalist zelfstandig aan de slag te gaan.

 

Aerts is gespecialiseerd in vennootschapsbelasting en internationale belastingheffing en adviseert multinationals die in diverse markten actief zijn. Hij beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van Nederlandse en internationale belastingplanning. De door hem geadviseerde cliënten zijn voornamelijk multinationals, zowel Nederlandse als buitenlandse, zowel beursgenoteerd als familiebedrijf, die actief zijn in onder meer de volgende industrieën en markten: aannemerij, automobielindustrie, farmaceutische industrie, leasing (incl. vliegtuigen), mijnbouw, petrochemische industrie, papier & verpakkingsmaterialen, transport, vastgoed en voeding.

 

Door Aerts bediende beursgenoteerde cliënten zijn onder meer: Airbus, Aryzta, ASML, Cemex, Continental, CRH, Fyffes, GE, Gold Fields, Hitachi, Holmen, ICL, Icon, Investec, Louis Vuitton Moët Hennessy, Nederlandse Spoorwegen, Pfizer, Rand Merchant Bank, Ryanair, Sasol, Sumitomo, Tata en Total Produce.

 

Alhoewel de door Aerts geadviseerde cliënten overal ter wereld gevestigd zijn, het grootste deel daarvan is gevestigd in België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Ierland, India, Indonesië, Israël, Japan, Mexico, Nederland, Nigeria, Uruguay, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

 LinkedIn
Belafspraak maken

drs. KARIM AACHBOUNManaging Partner & Co-Founder

Karim Aachboun is fiscalist en juridisch adviseur en heeft fiscale economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In 2008 begon Aachboun zijn carrière bij KPMG Meijburg & Co, waar hij tot medio 2016 aan was verbonden. Hierna besloot Aachboun als fiscalist zelfstandig aan de slag te gaan. Aachboun is gespecialiseerd in vennootschapsbelasting en internationale belastingheffing en adviseert zowel multinationals als vermogende particulieren/families.

 

In de media is Aachboun meerdere keren positief in het nieuws gekomen in verband met zijn betrokkenheid bij een prestigieus nationaal project, waar ook premier Mark Rutte bij betrokken was. Ook heeft Aachboun diverse FC Barcelona spelers bijgestaan.

 

Aachboun’s cliënten komen vooral uit Brazilië, China, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Rusland, Spanje, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Voorbeelden van door Aachboun bediende beursgenoteerde cliënten zijn onder meer: BNP Paribas en Louis Vuitton Moët Hennessy.

 

Tot slot, is Karim Aachboun als ‘Business Ambassadeur’ verbonden aan Stichting Elk Kind Een Bal, welke stichting een samenwerkingsverband heeft met de Johan Cruijff Foundation & Johan Cruijff Academy. Aachboun wil in zijn rol als ambassadeur zoveel mogelijk kinderen en jongeren stimuleren hun talent te gebruiken. Ook via de Aachboun Masterclass & Academy probeert hij professionals te bereiken.

 LinkedIn
www.karimaachboun.nl
Belafspraak maken